Mitä Menkkafestareilla tapahtuu?

Menkkafestareilta ei tekeminen, näkeminen ja kuuleminen kesken lopu!

Menkkafestareiden illan avaa huikea kirjailija Henriikka Rönkkönen, jolla on asiaa mistä muustakaan kuin kuukautisista. Henriikka on tunnettu sinkkublogistaan ja hän ei sanojaan esityksessään säästele. Henriikan Bikinirajatapaus-kirja julkaistiin vastikään. Aiemmin häneltä on julkaistu kirja Mielikuvituspoikaystävä. Nämä kirjat ovat saatavilla myös tapahtumassa.

Henriikan esityksen jälkeen on tankotanssin ystäville luvassa todellista herkkua, sillä Menkkafestareiden lavalla nähdään nelinkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä. Oona nähdään tangon kanssa lavalla kahdesti illan aikana.

Jyväskyläläinen burleskitaiteilija Rosetta Sweetin burleskiesitys “Oodi Naiseudelle” purkaa kuukautisiin liittyvää inhotusta ja ajatusta siitä, ettei niistä voi puhua. Rosetta Sweet nähdään lavalla juuri ennen Rosa Meriläisen lavalle nousemista. Lipstick Mafiassa vaikuttava ja kuukautisista kirjan kirjoittanut Rosa pääsee ääneen klo 21. Rosa on suorapuheinen nainen, joka nauttii menkka-aktivismista. Hänen esityksensä varmasti sisältää uutta tietoa jokaiselle naiselle.

Illan musiikkitarjonnasta vastaa huikea DJ-kollektiivi Menkkaklubi sekä Menkkafestari-illan huipentava Elias Gould klo 23 alkavalla keikallaan!

 

Esiintyjien lisäksi Menkkafestari-illasta kimalletta ei puutu, sillä Glitternistiltä saadut sähkeet kruunaavat jokaisen menkkafestareille tulijan lookin.

Joko olet törmännyt kuukuppiin? Menkkafestareilla on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan tähän ympäristöystävälliseen kuukautissuoja vaihtoehtoon, sillä paikalla on kuukuppivalmistaja Lunette.  Menkkafestareilla pääset päivittämään myös terveysside ja tampoonivarastosi Vuokkosten ympäristöystävällisillä.

Fysioterapeutti ja valmentaja Annakaisa Hinkkanen pitää koko tapahtuman ajan lantionpohjalihasten workshopia. Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Sosiaali- ja terveysalan opiskelijajärjestö Jasto ry vetää pisteellään kuukautisiin liittyviä hauskoja tehtäviä.

Menkkafestareilla on luvassa myös useita kilpailuja ja arvontoja, jossa on luvassa huikeita palkintoja muun muassa illan kirjailijavierailta, Kaalimadolta ja AntiShopilta. Jos et ole vielä ostanut lippuasi, pidä kiirettä ja varmista paikkasi Menkkafestareilla, sillä lipput hupenevat koko ajan! Oman lippusi voit ostaa täältä!

 

Menkkafestareiden 2018 aikataulu:
klo 18 Ovet aukeavat
klo 19 Henriikka Rönkkönen
klo 20 Oona Kivelä
klo 20:45 Rosetta Sweet
klo 21 Rosa Meriläinen
klo 22 Oona Kivelä
klo 23 Elias Gould
klo 01 Jatkot Escape:ssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: